Leefstijlcoaches

Wij zijn allen HBO Leefstijlcoaches die de handen ineen geslagen hebben om leefstijlcoaching in het Hart van Brabant op de kaart te zetten.

Op deze pagina vind je van elke leefstijlcoach die bij Leefstijlcoaching Hart van Brabant aangesloten is een foto, korte beschrijving, het werkgebied en een link naar de eigen website.

"You'll never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine." John C. Maxwell

Volg onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes, aankondigingen en tips om je leefstijl gezonder te maken!

Coaches werkzaam in de regio Hart van Brabant

Carine Pruijt

Carine Pruijt

Tilburg en omgeving

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van gedragsverandering waaraan een dieper liggende oorzaak ten grondslag ligt. Mijn eigenschappen zoals sensitief, intelligent, integer en enthousiast, zet ik graag in om jou in je kracht te zetten. Mijn (theoretische) kennis, jarenlange coach/counseling ervaring, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid zijn een stevige basis van waaruit ik coach.

Als je kiest om met mij te werken aan jouw leefstijl dan zul je al snel merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten en uiteindelijk dat je stralend jezelf zult zijn. Thema’s zijn: veerkracht, stress en ontspanning, ongezonde gewoontes en eigen regie nemen.

Gejanne Bongers

Géjanne Bongers

Tilburg (Reeshof)

Leefstijlcoach en (kinder)diëtist.

Samen met jou maak ik graag stapsgewijze afspraken, die laagdrempelig en haalbaar zijn wat minder weerstand geeft. Zo ervaar je meer successen, jouw (zelf)vertrouwen zal toenemen en je krijgt een leefstijl wat bij jou past!

Belangrijk vind ik dat je kunt blijven genieten!

Mijn kracht is goed luisteren naar waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. En je kunt daarnaast ook bij mij terecht met al jouw voedingsvragen gezien mijn specialisme.

Ingrid Witlox

Ingrid Witlox

Udenhout | Oisterwijk | Moergestel | Sprang Capelle

Mijn achtergrond ligt in Psychologie & Onderzoek. Tevens ben ik Kinder- & MediaCoach. Positieve Gezondheid vormt mijn basis, waarin veerkracht, eigen regie & kwaliteit van leven centraal staan.

Ik sta voor een Bourgondisch Bewuste Leefstijl en wil laten zien dat gezond & genieten écht samen kunnen gaan. Niet alleen een nieuwe lifestyle, ook een nieuwe mindstyle. Met nadruk op betere keuzes maken en klein geluk.

Thema’s waar ik me specifiek mee bezighoudt zijn: Healthy Habits | MediaWelzijn | Jong Geleerd | MindGym | BlueZones | Flow.

Janneke Hermsen

Janneke Hermsen

Baarle Nassau | Tilburg | Gilze | Rijen

Als holistische coach concentreer ik me niet alleen op de specifieke klacht maar op het groter geheel van jouw leefstijl en gezondheid op zowel fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau.

Als je daarbinnen kleine stapjes zet kan je uiteindelijk tot grote resultaten komen!

Ik ben ervaringsdeskundige en door leefstijl aanpassingen heb ik mijn kracht en de verbinding met mezelf weer terug gevonden en dat wens ik iedereen!!

Holisme | Verbinding | Kleine stapjes

Lauren Jenkins

Lauren Jenkins

Goirle | Tilburg (de Blaak, zuid, centrum & noord)

Als werkende moeder en leefstijlcoach staat een gezonde leefstijl voor mij centraal. Het stelt me in staat om fit, vrolijk, uitgerust en energiek te zijn zodat ik de dingen kan doen die voor mij belangrijk zijn. Een goede, gestructureerde basis, focus en concrete doelen helpen me Gezond & Gelukkig te Genieten!

Wil jij dit ook? Ik help je op weg en ben jouw steuntje in de rug! Want te midden van een druk sociaal- en gezinsleven icm professionele ambities kan het een uitdaging zijn jezelf op #1 te zetten.

Happie Healthie Mama | Gezond, Gelukkig, Genieten | Online & Offline coaching | Nederlands & Engels

IMG_0617

Nicolette Slot

Drunen | Heusden | Vlijmen

Bij oefentherapie Mensendieck draait het om bewustwording van houding en beweging. En bij body&mind language gaat het erover om je lijf vrijuit te laten spreken, spanningen loslaten.

Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Ik kan je helpen daarin keuzes te maken en in actie te komen. Ik  help je om een doel te formuleren en concrete stappen op weg daar naar toe te zetten. Dit op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap. De oplossing zit in jezelf. Leer weer terug te gaan naar de basis. Gezond leven!

Jij je inzet en ik mijn kennis en ervaring.

Sandra Curfs

Sandra Curfs

Tilburg (Reeshof) en omgeving

Je wil je graag vitaal en gelukkig voelen. Je weet dat je hier zelf veel aan kunt doen door gezond te leven. Maar de verleidingen van alledag trekken je elke keer weer terug naar oude, slechte gewoontes. En nú heb je besloten dat je er echt voor gaat: voluit leven met vitale passie, speels bewegend, blij voelend!

Je weet dat je lijf, je gedachtes, je emoties, je zingeving, je inzet en verbinding samen de sleutels zijn tot verandering - jouw doel. Benader mij voor een steuntje in de rug, om je tips en tops te geven en jou diepgaand te laten ervaren, beseffen en doen! Hierbij werk ik geïnspireerd vanuit mijn eigen ervaring, kennis en kunde.

Willijam van Rijsewijk

Willijam van Rijsewijk

Berkel Enschot | Oisterwijk

Als leefstijlcoach en jeugd-en gezinsprofessional werk ik met kinderen en ouders die kampen met overgewicht. Door deze kennis en ervaring te combineren kan ik ook jou helpen!

Ik ben ervan overtuigd dat het verkrijgen van inzicht in je gedrag, gewoontes, voedings-en beweegkeuzes er voor zorgen dat je een gezonde leefstijl kunt aanleren. Het vraagt tijd, discipline en doorzettings-vermogen om dit te bereiken en het is zeker niet gemakkelijk. Met de juiste hulp gaat het je lukken. Samen bepalen we wat het beste past, een individueel traject of groepscoaching (Coaching op Leefstijl).

Leefstijlcoaching Hart van Brabant

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach, werkzaam in de regio Hart van Brabant en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Wij hebben hart voor gezondheid en bundelen waar mogelijk en wenselijk onze krachten om een gezonde leefstijl te promoten en leefstijlcoaching breder bekend te maken. Dit doen we o.a. d.m.v. deze gezamenlijke website, een flyer, een Facebook pagina, blogs/vlogs en aanwezigheid bij events.

Wist je dat...? Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

Ben jij leefstijlcoach? Sluit je bij ons aan!

Leefstijlcoach

Elke HBO Leefstijlcoach in de regio Hart van Brabant kan zich bij ons aansluiten.

Wat levert het je op?

  • Vergroot je netwerk
  • Profiteer van centrale marketing en PR inzet
  • Samenwerking, kennisdeling & vervanging bij afwezigheid

Neem contact op voor meer informatie en om je aan te melden.

Overige coaches in ons netwerk

Patricia Lottman

Patricia Lottman

Den Bosch | Rosmalen

Als leefstijlcoach help ik je in makkelijke, kleine stapjes doelgericht naar een gezondere leefstijl.

Thema’s die bij individuele coaching en bij workshops & trainingen voor bedrijven aan bod komen zijn: bewegen, slapen, gezonde voeding, roken en omgaan met stress.

Leefstijlcoaching Hart van Brabant

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

Leefstijlcoaching Hart van Brabant

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?