Leefstijlcoaches

Wij zijn allen HBO Leefstijlcoaches die de handen ineen geslagen hebben om leefstijlcoaching in het Hart van Brabant op de kaart te zetten.

Op deze pagina vind je van elke leefstijlcoach die bij Leefstijlcoaching Hart van Brabant aangesloten is een foto, korte beschrijving, het werkgebied en een link naar de eigen website.

Ben jij leefstijlcoach? Sluit je bij ons aan!

Leefstijlcoach

Elke HBO Leefstijlcoach in de regio Hart van Brabant kan zich bij ons aansluiten.

Wat levert het je op?

  • Vergroot je netwerk
  • Profiteer van centrale marketing en PR inzet
  • Samenwerking, kennisdeling & vervanging bij afwezigheid

Neem contact op voor meer informatie en om je aan te melden.

"You'll never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine." John C. Maxwell

Volg onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes, aankondigingen en tips om je leefstijl gezonder te maken!

Coaches werkzaam in de regio Hart van Brabant

Gejanne Bongers

Géjanne Bongers

Tilburg (Reeshof)

Leefstijlcoach en (kinder)diëtist.

Samen met jou maak ik graag stapsgewijze afspraken, die laagdrempelig en haalbaar zijn wat minder weerstand geeft. Zo ervaar je meer successen, jouw (zelf)vertrouwen zal toenemen en je krijgt een leefstijl wat bij jou past!

Belangrijk vind ik dat je kunt blijven genieten!

Mijn kracht is goed luisteren naar waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. En je kunt daarnaast ook bij mij terecht met al jouw voedingsvragen gezien mijn specialisme.

Ingrid Witlox

Ingrid Witlox

Udenhout | Oisterwijk | Moergestel | Sprang Capelle

Mijn achtergrond ligt in Psychologie & Onderzoek. Tevens ben ik Kinder- & MediaCoach. Positieve Gezondheid vormt mijn basis, waarin veerkracht, eigen regie & kwaliteit van leven centraal staan.

Ik sta voor een Bourgondisch Bewuste Leefstijl en wil laten zien dat gezond & genieten écht samen kunnen gaan. Niet alleen een nieuwe lifestyle, ook een nieuwe mindstyle. Met nadruk op betere keuzes maken en klein geluk.

Thema’s waar ik me specifiek mee bezighoudt zijn: Healthy Habits | MediaWelzijn | Jong Geleerd | MindGym | BlueZones | Flow.

Janneke Hermsen

Janneke Hermsen

Baarle Nassau | Tilburg | Gilze | Rijen

Als holistische coach concentreer ik me niet alleen op de specifieke klacht maar op het groter geheel van jouw leefstijl en gezondheid op zowel fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau.

Als je daarbinnen kleine stapjes zet kan je uiteindelijk tot grote resultaten komen!

Ik ben ervaringsdeskundige en door leefstijl aanpassingen heb ik mijn kracht en de verbinding met mezelf weer terug gevonden en dat wens ik iedereen!!

Holisme | Verbinding | Kleine stapjes

Lauren Jenkins

Lauren Jenkins

 Goirle | Tilburg | Online

Als werkende moeder en leefstijlcoach staat een gezonde leefstijl voor mij centraal. Het stelt me in staat om fit, vrolijk, uitgerust en energiek te zijn zodat ik de dingen kan doen die voor mij belangrijk zijn. Een goede, gestructureerde basis, focus en concrete doelen helpen me Gezond & Gelukkig te Genieten!

Wil jij dit ook? Ik help je op weg en ben jouw steuntje in de rug! Want te midden van een druk sociaal- en gezinsleven icm professionele ambities kan het een uitdaging zijn jezelf op #1 te zetten.

Happie Healthie Mama | Gezond, Gelukkig, Genieten | Online & Offline coaching | Nederlands & Engels

IMG_0617

Nicolette Slot

Drunen | Heusden | Vlijmen

Bij oefentherapie Mensendieck draait het om bewustwording van houding en beweging. En bij body&mind language gaat het erover om je lijf vrijuit te laten spreken, spanningen loslaten.

Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Ik kan je helpen daarin keuzes te maken en in actie te komen. Ik  help je om een doel te formuleren en concrete stappen op weg daar naar toe te zetten. Dit op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap. De oplossing zit in jezelf. Leer weer terug te gaan naar de basis. Gezond leven!

Jij je inzet en ik mijn kennis en ervaring.

Willijam van Rijsewijk

Willijam van Rijsewijk

Berkel Enschot | Oisterwijk

Als leefstijlcoach en jeugd-en gezinsprofessional werk ik met kinderen en ouders die kampen met overgewicht. Door deze kennis en ervaring te combineren kan ik ook jou helpen!

Ik ben ervan overtuigd dat het verkrijgen van inzicht in je gedrag, gewoontes, voedings-en beweegkeuzes er voor zorgen dat je een gezonde leefstijl kunt aanleren. Het vraagt tijd, discipline en doorzettings-vermogen om dit te bereiken en het is zeker niet gemakkelijk. Met de juiste hulp gaat het je lukken. Samen bepalen we wat het beste past, een individueel traject of groepscoaching (Coaching op Leefstijl).

Carine Pruijt

Carine Pruijt

Tilburg en omgeving

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van gedragsverandering waaraan een dieper liggende oorzaak ten grondslag ligt. Mijn eigenschappen zoals sensitief, intelligent, integer en enthousiast, zet ik graag in om jou in je kracht te zetten. Mijn (theoretische) kennis, jarenlange coach/counseling ervaring, mijn levenservaring en mijn persoonlijkheid zijn een stevige basis van waaruit ik coach.

Als je kiest om met mij te werken aan jouw leefstijl dan zul je al snel merken dat je lekkerder in je vel komt te zitten en uiteindelijk dat je stralend jezelf zult zijn. Thema’s zijn: veerkracht, stress en ontspanning, ongezonde gewoontes en eigen regie nemen.

Ellen Kant

Ellen Kant

Vlijmen | Drunen | Nieuwkuijk | (Den Bosch)

Na 20 jaar met veel plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik diëtist en leefstijlcoach geworden. Door het volgen van diverse post-HBO-opleidingen heb ik mij gespecialiseerd in o.a.:  overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, emotie eten/gedragsverandering, leefstijlcoaching, koolhydraatbeperking, etc.

Met veel enthousiasme en plezier heb ik al veel cliënten geholpen bij het verbeteren van hun leefstijl. Wil jij je ook graag je weerstand verbeteren, meer energie krijgen of misschien je medicatie afbouwen? Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help je daar graag bij met mijn kennis en ervaring.

Bart Flipsen

Bart Flipsen

Tilburg | Waalwijk

Een gezonde leefstijl is waarvoor ik sta. Mensen zijn gewoontedieren en kiezen vaak voor de bekende weg. Als leefstijlcoach zet ik me graag in om samen met jou te kijken hoe je nu kunt komen tot ander gedrag.

Ik help je graag, stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Jij kiest bewust voor haalbare doelen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap of ontspanning. Jij wordt weer blij en trots op jezelf wanneer je gewicht verliest, meer gaat bewegen en meer energie krijgt!

Durf jij de uitdaging met mij aan?

Corine Strijbosch

Corine Strijbosch

Tilburg en omgeving

Een gezonde leefstijl maakt het verschil. Nu en in de toekomst. Het omvat alle aspecten van het leven: inspanning, ontspanning, gezonde voeding, bewegen en slapen.

Een gezonde, fitte versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen! Samen kijken we wat voor jou werkt en hoe je dat gaat bereiken. We maken een doordacht plan, zodat jij doelgericht en met een gezonde dosis doorzettingsvermogen aan de slag kunt gaan.

Geloof in jezelf en alles wat je bent!

(ook voor stoppen met roken)

Kinzie Pulles

Kinzie Pulles

Waalwijk | (Heythuysen)

Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier als diëtist, in 2018 ben ik daarnaast ook afgestudeerd als leefstijlcoach. In de afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd op meerdere gebieden. O.a. hart en vaatziekten, diabetes, het koolhydraatarme dieet en maag, darm en leverziekten.

Ik help je graag bij het aanpassen van je eet- en leefpatroon. Ik vind het belangrijk dat je dit op een manier doet die bij jou past. We gaan op zoek naar de juiste balans tussen voeding, beweging, slaap en ontspanning. Stap voor stap kijken we naar leefstijl aanpassingen die voor jou het meest geschikt zijn, zodat je ze ook op de lange termijn kunt volhouden.

Emelien Hagenaars

Emelien Hagenaars

Tilburg e.o. | Nieuwkuijk | Vlijmen | Den Bosch

Mijn achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige neem ik mee in mijn coaching op leefstijl. Ervaar je bijvoorbeeld hoge werkdruk, word je niet uitgerust wakker of voel je je niet fit dan coach ik je door te kijken naar leefstijlaspecten zoals voeding, bewegen, slapen, ontspannen, op maat voor jóu. Ook bij chronische aandoeningen (diabetes, darmproblemen), gewichtsproblemen en overgangsklachten kan ik, samen met jou, je veerkracht en welzijn verbeteren door inzicht en aanpassingen in je leefstijl. Juist de benadering op meerdere gebieden die met elkaar samenhangen, zorgt voor een verandering die gezondheidswinst oplevert op de korte én lange termijn. 

Karlijn van Beijsterveldt

Karlijn van Beijsterveldt

Tilburg | Gilze | Rijen

Voor mij is gezondheid op een positieve manier bezig zijn met je leefstijl. Focussen op jou als mens, wat maakt jou veerkrachtig en gelukkig?

Graag wil ik jouw gids zijn naar een gezonder en gelukkig leven. Op een fijne manier ontdekken wat jij graag wil veranderen en samen gaan onderzoeken hoe…zodat jij echt een gedragsverandering doormaakt voor de lange termijn.

Met kleine stapjes zodat succesmomenten je gaan doen genieten! Het resultaat is niet het allerbelang-rijkste. Gelukkig en gezond zijn en worden in de weg ernaartoe is waar we naar streven. Graag tot snel!

Meike de Roos

Meike de Roos

Tilburg | Dongen

Ik werk als leefstijlcoach en diëtist bij Fysiomore (Arendse Health Club) in Tilburg en in Dongen en verzorg hier o.a. het Cool programma.

Ik heb een open en betrokken houding, ik ben aanwezig en creëer een fijne en prettige sfeer. Vertrouwd en rust is mijn basis.

Als coach zal ik je begeleiden in de verschillende facetten van een gezonde leefstijl, zoals voeding, beweging, ontspanning en slaap. We nemen kleine stappen, die maken licht werk en zijn beter vol te houden. Motivatie en successen vieren is een belangrijke pijler. Heb je vragen bel of mail gerust.

Judith Nijssen

Judith Nijssen

Tilburg e.o. | Online

Meer energie, een fitter gevoel, een betere gezondheid, lekkerder in mijn vel, meer zelfvertrouwen én een leuker leven. Dát leverde in beweging komen mij op en wil ik jou óók laten ervaren. Zowel letterlijk, door daadwerkelijk meer te bewegen, als figuurlijk, door het aanpakken van minder gezonde gewoontes. Meer bewegen, puur en lekker eten, genoeg slaap en tijd voor ontspanning. Op een manier die bij jou past. Dit lukt je als je hier de tijd voor neemt, genoeg kleine stapjes zet en een haalbaar doel voor ogen hebt. Alleen dán kom je héél ver! Ik ondersteun je daar graag bij. Neemcontact met me op voor meer informatie. In beweging komen geeft energie!

Hannie van de Wee

Hannie van de Wee

Haaren | Oisterwijk | Boxtel

De eerste stap naar een gezonde leefstijl heb je gezet; ik begeleid je graag bij de volgende stap! Samen gaan we op zoek naar jouw motivatie om een gezond eet-, leef- en slaappatroon vol te houden én hoe je valkuilen omzeilt. En we maken een plan hoe je het beter bewegen vasthoudt, minder stress ervaart en juist méér ontspanning.

Met kleine, bewuste stappen zodat je het op de lange termijn kunt vasthouden. Als fysiotherapeut, osteopaat en leefstijlcoach begeleid ik dagelijks mensen om fysiek en mentaal sterk te worden. Ook met jou maak ik graag kennis en gaan we daarna aan de slag.

Eline van Vroonhoven

Eline van Vroonhoven

Tilburg e.o. | Online

Wil je graag gezonder gaan leven? Bij Elvro Leestijlcoaching kun je terecht voor hulp. Want jij bent uniek, en we stellen jouw persoonlijke doelen centraal. Met een brede en holistische benadering van gezondheid kijken we naar alle aspecten van je leefstijl. Uitgangspunt is om terug naar je basis te gaan, terug naar je natuur. Met een focus op plantaardige voeding. Zo is een gezonde leefstijl ook voor jou haalbaar. En dat op een duurzame manier, zonder moeite. Voor een ijzersterke gezondheid waarmee je nog jaren vooruit kan!

Volwaardig plantaardige voeding| Persoonlijke benadering | Wandelcoaching & Online

Dave Kuppers

Dave Kuppers

Tilburg

Na het afronden van de Academie Lichamelijke Opvoeding en de Opleiding Fysiotherapie ben ik sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut en coach ik mensen naar een gezondere leefstijl. Door middel van het programma ‘Overgewicht te lijf’ begeleid ik de deelnemers in kleine stapjes naar een duurzame verbetering van de gezondheid en hoop ik wezenlijk iets toe te kunnen voegen aan een mooi gezond leven.

Op onze locaties in het gezondheidscentrum Binnenstad en BeweegR in het Spoorpark van Tilburg werk ik intensief samen met de huisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten en trainers.

Elke van der Velden

Elke van der Velden

Tilburg

Persoonlijke begeleiding en bewustwording staan bij mij centraal. Stap voor stap zoeken wij naar de juiste aanpak voor jou. Gedurende de begeleiding streven we naar het gewenste resultaat, jouw doelstelling! ”Een dag hoeft nooit helemaal goed te zijn, maar er zit altijd iets goeds in de dag”

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als diëtist en in 2019 heb ik mezelf gespecialiseerd in sportdiëtetiek. Naast voeding en beweging zijn er meerdere factoren die invloed hebben op je levensstijl. Dit is dan ook de reden dat ik in 2021 ben gestart als leefstijlcoach. Bij BeweegR heb ik korte lijntjes met huisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten en personal trainers.

Barbara Nijhuis

Barbara Nijhuis

Tilburg

Een persoonlijke, betrokken, enthousiaste en positief ingestelde coach, dat is wat ik graag voor jou wil zijn. Met een passie voor de 4 belangrijkste pijlers van leefstijl (voeding, bewegen, ontspanning en slapen) wil ik jou begeleiden in het vinden van je eigen oplossingen om aan een nieuwe leefstijl te werken.

Stap voor stap aan de slag en samen succesmomenten vieren. Stap voor stap gaan we op zoek naar een manier die voor jou werkt om je leefstijl duurzaam te veranderen en te verbeteren. Daarin bepaal jij wat je graag wil veranderen, samen gaan we op zoek naar het HOE.
Op naar samen, tot snel!

Michael Gerritse

Michael Gerritse

Waalwijk | Tilburg (Noord & West)

Een gezonde leefstijl, het klinkt zo eenvoudig. En vaak weten we ook wel wat het betekent. Gezond eten, lekker bewegen, goed slapen en voldoende ontspannen. Toch is de praktijk vaak een stuk weerbarstiger. De balans tussen beweging, voeding en ontspanning is als een soort gouden driehoek voor mij. Als één van deze dingen niet klopt, heb ik daar last van. En andersom, hoe beter deze balans is, hoe beter ik me voel.

De zoektocht naar deze balans heb ik ‘de beste versie van mezelf’ genoemd. Ben jij ook op zoek naar ‘de beste versie van jezelf’, neem dan contact met me op en dan gaan we hier samen mee aan de slag.

https://www.leefstijlcoachinghartvanbrabant.nl/wp-content/uploads/2019/12/cropped-beeldmerk.png

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach, werkzaam in de regio Hart van Brabant en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Wij hebben hart voor gezondheid en bundelen waar mogelijk en wenselijk onze krachten om een gezonde leefstijl te promoten en leefstijlcoaching breder bekend te maken. Dit doen we o.a. d.m.v. deze gezamenlijke website, een flyer, een Facebook pagina, blogs/vlogs en aanwezigheid bij events.

Wist je dat...? Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

https://www.leefstijlcoachinghartvanbrabant.nl/wp-content/uploads/2019/12/cropped-beeldmerk.png

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach, werkzaam in de regio Hart van Brabant en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Wij hebben hart voor gezondheid en bundelen waar mogelijk en wenselijk onze krachten om een gezonde leefstijl te promoten en leefstijlcoaching breder bekend te maken. Dit doen we o.a. d.m.v. deze gezamenlijke website, een flyer, een Facebook pagina, blogs/vlogs en aanwezigheid bij events.

Wist je dat...? Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

https://www.leefstijlcoachinghartvanbrabant.nl/wp-content/uploads/2019/12/cropped-beeldmerk.png

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach, werkzaam in de regio Hart van Brabant en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Wij hebben hart voor gezondheid en bundelen waar mogelijk en wenselijk onze krachten om een gezonde leefstijl te promoten en leefstijlcoaching breder bekend te maken. Dit doen we o.a. d.m.v. deze gezamenlijke website, een flyer, een Facebook pagina, blogs/vlogs en aanwezigheid bij events.

Wist je dat...? Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

Overige coaches in ons netwerk

Patricia Lottman

Patricia Lottman

Den Bosch | Rosmalen

Als leefstijlcoach help ik je in makkelijke, kleine stapjes doelgericht naar een gezondere leefstijl.

Thema’s die bij individuele coaching en bij workshops & trainingen voor bedrijven aan bod komen zijn: bewegen, slapen, gezonde voeding, roken en omgaan met stress.

Leefstijlcoaching Hart van Brabant

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

Leefstijlcoaching Hart van Brabant

???

STA JIJ HIER BINNENKORT OOK BIJ?

Ben je leefstijlcoach en lid van de BLCN? Sluit je dan aan bij ons netwerk van zelfstandig werkende leefstijlcoaches.

Ook leefstijlcoaches die nog bezig zijn met de opleiding en aspirant lid zijn bij de BLCN zich al bij ons kunnen aansluiten?

Ben jij leefstijlcoach? Sluit je bij ons aan!

Leefstijlcoach

Elke HBO Leefstijlcoach in de regio Hart van Brabant kan zich bij ons aansluiten.

Wat levert het je op?

  • Vergroot je netwerk
  • Profiteer van centrale marketing en PR inzet
  • Samenwerking, kennisdeling & vervanging bij afwezigheid

Neem contact op voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info